BIOallô – pasta z grzybów boczniak CLASSIC
Opis
BIOallô – pasta z grzybów boczniak CLASSIC
smaczna pasta typu pesto z grzybów boczniak z dodatkiem warzyw i przypraw.
Produkt tylko pasteryzowany. Nie zawiera wzmacniaczy smaku, aromatów i konserwantów. Bez oleju palmowego. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko certyfikowane organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
VEGE ORGANIC PREMIUM.
BIOallô CLASSIC wyśmienicie smakuje z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.
Opakowanie szklane: 180 g netto
Produkcja: Polska.
Składniki: 56% świeże grzyby boczniak*, świeża cebula*, ogórki kiszone* (ogórki, woda, sól kamienna, koper, czosnek, chrzan), przecier z pomidorów*(100% pomidory) , suszone śliwki*, sos sojowy* (woda, ziarna soi, sól morska), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy*, przyprawy: majeranek*, sól kamienna kłodawska, słodka papryka*, cynamon*, papryczki chili*, gorczyca*, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*, lubczyk.
*Certyfikowany składnik ekologiczny
Certyfikacja BIO/EKO: PL-EKO-07-17903
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza w 100 g |
|
Wartość energetyczna |
374 kJ/90 kcal |
Tłuszcz |
3,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,3 g |
Węglowodany |
8,9 g |
w tym cukry |
4,3 g |
Białko |
2,9 g |
Błonnik |
5 g |
Sól |
0,7 g |
Magazynowanie i transport opakowań zamkniętych: +5°c do +20°c. W warunkach domowych zamknięte opakowanie najlepiej przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.