BIOallô – pasta z grzybów boczniak CIECIERZYCA i ZURAWINA
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
BIOallô CIECIERZYCA i ŻURAWINA
smaczna pasta na bazie grzybów boczniak, ciecierzycy i żurawiny
Produkt tylko pasteryzowany. Nie zawiera wzmacniaczy smaku, aromatów i konserwantów. Bez oleju palmowego. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko certyfikowane organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie.
VEGE ORGANIC PREMIUM.
BIOallô CIECIERZYCA i ZURAWINA wyśmienicie smakuje z pieczywem.
Opakowanie szklane: 180 g netto
Produkcja: Polska.
Składniki: 50% ciecierzyca gotowana*, 34% świeże grzyby boczniak*, olej rzepakowy*, świeża cebula*, 2% suszona żurawina*, ocet spirytusowy*, sos sojowy* (woda, ziarna soi, sól morska), cukier trzcinowy*, przyprawy: goździki*, sól kamienna kłodawska, liść laurowy*, pieprz czarny*, ziele angielskie*.
*Certyfikowany składnik ekologiczny
Certyfikacja BIO/EKO: PL-EKO-07-17903
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza w 100 g |
|
Wartość energetyczna |
653 kJ/157 kcal |
Tłuszcz |
8,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,6 g |
Węglowodany |
11,9 g |
w tym cukry |
3,2 g |
Białko |
4,9 g |
Błonnik |
6,6 g |
Sól |
0,9 g |
Magazynowanie i transport opakowań zamkniętych: +5°c do +20°c. W warunkach domowych zamknięte opakowanie najlepiej przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.