Malina BIO liofilizowana chrupiąca
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
ORGANIC SUPER FOOD
MALINA BIO - liofilizowane chrupiące całe owoce.
Ekologiczne maliny liofilizowane to smaczna przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. To również doskonały dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów. Owoce maliny poddane procesowi liofilizacji zachowują wszystkie składniki odżywcze jak w świeżych owocach. Produkt bezglutenowy.
Opakowanie typu doypack z struną ułatwiającą zamykanie: 15 g netto
SKŁADNIKI
Owoce maliny liofilizowane*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Certyfikacja BIO/EKO: PL-EKO-07-17903
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza w 100 g (15 g) |
|
Wartość energetyczna |
1252 kJ/300 kcal |
Tłuszcz |
2 g (0,3g) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g (0 g) |
Węglowodany |
40 g (6 g) |
w tym cukry |
29 g (4,4 g) |
Białko |
8,6 g (1,3 g) |
Błonnik |
44 g (6,7 g) |
Sól |
0 g (0 g) |
Najlepiej spożyć przed: Data na górze opakowania. Średnio 16 miesięcy od daty liofilizacji.
Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.