BIO zakwasy JURAJSKIE ORGANICZNE PROBIO wytworzone z czystych ekologicznych polskich warzyw na bazie wody jurajskiej. Bez rozcieńczania i bez pasteryzacji! Bogate w bakterie kwasu mlekowego (LAB*), które powstają naturalnie w trakcie kiszenia/fermentacji. Wytworzone w Polsce z najlepszych składników BIO - certyfikowanych ekologicznie.
*LAB obejmuje cztery rodzaje bakterii: Lactobacillus, Leuconostoc, Pediococcus i Streptococcus
BIO ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONYCH OGÓRKÓW 250 ml

Dostępność: dostępny - można zamawiać!
Wysyłka w: 24 godziny
BIO ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONEJ KAPUSTY 2,5 l

Dostępność: dostępny - można zamawiać!
Wysyłka w: 24 godziny
BIO ZAKWAS JURAJSKI Z KISZONEJ KAPUSTY 250 ml

Dostępność: dostępny - można zamawiać!
Wysyłka w: 24 godziny